Rulă de homar încărcată

Rulă de homar încărcată
Rețeta Loaded Lobster Roll se poate face în aproximativ 22 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 502 de calorii. Pentru 2,76 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. 377 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți sare și piper proaspăt spart, rulouri de brioșă, eșalotă și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: rulada de homar încărcată, rulada de homar și rulada de homar.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Aduceți o oală mare cu aproximativ 2 galoane de apă cu sare la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați homarii și fierbeți aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Scurgeți din apă și șocați într-o baie de gheață. Odată răcit, scoateți articulațiile, ghearele și coada de pe corpul homarului printr-o răsucire ușoară și trageți. Se taie coada cu un cuțit, se scoate carnea din coajă și se pune deoparte. Scoateți ciupitorul de gheare. Se sparg ghearele cu un spărgător de nuci și se scot carnea. Pus deoparte. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie tăiați porțiunea articulației și îndepărtați carnea. Clătiți bine toată carnea de homar și tăiați cubulețe. Puneți într-un castron mare și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
În castronul mare, adăugați maioneza, creme fraiche, eșalota, zeama de lămâie, arpagicul, pătrunjelul, avocado, baconul, sare și piper, după gust și amestecați bine. Acoperiți și puneți la frigider înainte de a asambla sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Creme FraicheCreme Fraiche
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Prăjiți rulourile de brioșă la cuptor până se colorează ușor, aproximativ 4 minute. Asamblați sandvișul punând o cantitate generoasă de salată de homar pe fiecare rulou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
La 8 PruneLa 8 Prune
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Un vin pe care l-ați putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La palat vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista