Rulourile de portocale ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale

Rulourile de portocale ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale
Rulourile de portocale ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ou, unt, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri de scorțișoară de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de portocale, și Cupcake de mac somnoros portocaliu cu glazură de brânză cremă de portocale cu țepi.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă și sucul cald de portocale într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Bateți laptele cald, scurtarea, 1/4 cană zahăr alb, ou și sare împreună într-un castron separat. Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați suficientă făină pentru a amesteca pentru a crea un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți un castron mare și două foi de copt de 11x7x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Așezați aluatul în vasul uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați să crească într-un loc cald până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată, creând 2 dreptunghiuri de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Se amestecă 1 cană de zahăr alb, 1/2 cană de unt înmuiat și 2 linguri de coajă de portocală într-un castron până se omogenizează; întindeți jumătate din umplutură pe fiecare dreptunghi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Rulați fiecare dreptunghi în jurul umpluturii, în stil jelly roll, începând cu capătul lung creând un jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
11
Tăiați fiecare buștean în 15 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Aranjați rulourile pe foile de copt pregătite. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și lăsați rulourile să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți folia de plastic de pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Bateți zahărul cofetarilor, crema de brânză, 3 linguri de unt înmuiat, suc de portocale și 2 lingurițe de coajă de portocală într-un castron până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Întindeți glazura pe rulourile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista