Rulourile de portocale ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale
Rulourile de portocale ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ou, unt, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri de scorțișoară de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de portocale, și Cupcake de mac somnoros portocaliu cu glazură de brânză cremă de portocale cu țepi.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă și sucul cald de portocale într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Bateți laptele cald, scurtarea, 1/4 cană zahăr alb, ou și sare împreună într-un castron separat. Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați suficientă făină pentru a amesteca pentru a crea un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți un castron mare și două foi de copt de 11x7x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
6
Așezați aluatul în vasul uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați să crească într-un loc cald până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Rulați fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată, creând 2 dreptunghiuri de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Se amestecă 1 cană de zahăr alb, 1/2 cană de unt înmuiat și 2 linguri de coajă de portocală într-un castron până se omogenizează; întindeți jumătate din umplutură pe fiecare dreptunghi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Zahăr Granulat
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Rulați fiecare dreptunghi în jurul umpluturii, în stil jelly roll, începând cu capătul lung creând un jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
11
Tăiați fiecare buștean în 15 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
12
Aranjați rulourile pe foile de copt pregătite. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și lăsați rulourile să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
13
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți folia de plastic de pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
15
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Bateți zahărul cofetarilor, crema de brânză, 3 linguri de unt înmuiat, suc de portocale și 2 lingurițe de coajă de portocală într-un castron până când glazura este netedă.