Rulourile de ouă vegane ale lui Billy

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de ouă vegane ale lui Billy. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de oțet de orez obișnuit, sare kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sărbătoarea unchiului Billy, Pastele roșii, albe și Bleu ale lui Billy, și Billy Duminică Cocktail De Vară Cizmar.
Instrucțiuni
Fierbeți boabele de piper, oțetul și zahărul într-o cratiță mică la foc mic până se reduc la jumătate, aproximativ 18 minute. Se amestecă ketchup-ul, apoi se strecoară. Se răcește până când este gata de utilizare.
Aruncați tăiței într-un castron cu apă foarte fierbinte.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când este moale și limpede, aproximativ 4 minute.
Se scurge, se taie puțin cu foarfeca și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de susan și 1 1/2 linguriță. ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați varză, morcovi, ciuperci, sare și piper și gătiți până se ofilesc și încep să se rumenească.
Adăugați tăiței rezervați și amestecați pentru a combina.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați 1 înveliș de rulou de ou pe o suprafață de lucru, astfel încât un colț să fie orientat spre dvs. Lingură aproximativ 1/4 cană umplutură chiar sub centru.
Periați colțul de sus cu puțină apă. Ridicați colțul de jos în sus și peste umplere, apoi pliați în laturi și rotiți în colțul de sus pentru a sigila. Setați rola de ou terminată pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Faceți mai multe rulouri de ou în același mod până când umplutura a dispărut.
Periați rulourile pe ambele părți cu 1 lingură rămasă. ulei vegetal, întorcându-se la acoperire.
Coaceți rulourile, întorcându-le ocazional, până se rumenesc și crocante, 17 până la 20 de minute.
Tăiați în jumătate și serviți cu sos.
* Găsiți oțet de orez roșu chinezesc și ciuperci de urechi de lemn la magazinele alimentare asiatice și fire de fasole în culoarul alimentelor asiatice din supermarketurile bine aprovizionate.
Faceți înainte: până la 4 ore, răcit; reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 de 10 până la 15 minute.