Rulourile de frunze de trifoi ale bunicii

Rulourile de frunze de trifoi ale bunicii
Rulourile de frunze de trifoi ale bunicii sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Nan-e Nokhodchi (prăjituri de trifoi cu patru foi de năut prăjite), Ton cu frunze de trifoi, fasole albă și supă de Kale, și Rulouri De Trifoi De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu până când încep să se formeze bule, dar laptele nu fierbe. Se amestecă zahărul, scurtarea și sarea; se lasă deoparte până se răcește la 110 grade F (43 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se presară drojdia peste apa caldă și se lasă deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
3
Bateți oul într-un bol de amestecare, apoi amestecați drojdia și laptele. Se amestecă jumătate din făină până nu rămân bulgări, apoi se amestecă făina rămasă puțin câte puțin până se formează un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se pune într-un vas uns, se întoarce o dată pentru a unge partea superioară, se acoperă și se lasă să crească până se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți o formă de brioșă cu 12 secțiuni. Dezumflați aluatul și așezați-l pe o suprafață de lucru bine făinată. Împărțiți aluatul în 36 de bucăți și formați-l în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
6
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
7
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista