Rulouri Ușoare De Caramel

Rulouri Ușoare De Caramel
O porție conține 513 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă $1.33 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulouri de Caramel ușor ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 782 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, rulouri de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Lipicioase Ușor De Caramel, Rulouri Ușoare De Pecan Cu Caramel, și Rulouri ușoare de Pecan cu Caramel cald pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, încălziți zahărul brun și untul până la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb și frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
5
Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă amestecul de caramel uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Așezați rulourile înghețate în 4 rânduri pe 3 rânduri uniform pe amestecul caramel-pecan. Acoperiți cu folie de plastic pulverizată generos cu spray de gătit. (Salvați pachet glazura pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Refrigerați rulourile 5 ore sau peste noapte pentru a lăsa aluatul să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Aproximativ 2 3/4 ore înainte de servire role, scoateți role din frigider și locul pan pe raft de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lăsați rulourile să crească în continuare la temperatura camerei aproximativ 2 ore sau până când dimensiunea aproape se dublează (timpul real de creștere depinde de temperatura bucătăriei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Încălziți cuptorul la 191°.îndepărtați cu grijă folia de plastic din role. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când rulourile sunt maro auriu intens. Așezați imediat farfuria sau tava rezistentă la căldură cu capul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă farfuria și tigaia. Lăsați tigaia peste rulouri 1 minut; scoateți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista