Rulouri Ușoare De Caramel
O porție conține 513 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă $1.33 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulouri de Caramel ușor ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 782 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, rulouri de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Lipicioase Ușor De Caramel, Rulouri Ușoare De Pecan Cu Caramel, și Rulouri ușoare de Pecan cu Caramel cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, încălziți zahărul brun și untul până la fierbere, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb și frișca.
Se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de caramel uniform pe fundul tigaiei.
Se presară cu nuci pecan.
Așezați rulourile înghețate în 4 rânduri pe 3 rânduri uniform pe amestecul caramel-pecan. Acoperiți cu folie de plastic pulverizată generos cu spray de gătit. (Salvați pachet glazura pentru o altă utilizare.)
Refrigerați rulourile 5 ore sau peste noapte pentru a lăsa aluatul să crească.
Aproximativ 2 3/4 ore înainte de servire role, scoateți role din frigider și locul pan pe raft de răcire.
Lăsați rulourile să crească în continuare la temperatura camerei aproximativ 2 ore sau până când dimensiunea aproape se dublează (timpul real de creștere depinde de temperatura bucătăriei).
Încălziți cuptorul la 191°.îndepărtați cu grijă folia de plastic din role. Acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți 20 de minute; îndepărtați folia.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când rulourile sunt maro auriu intens. Așezați imediat farfuria sau tava rezistentă la căldură cu capul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă farfuria și tigaia. Lăsați tigaia peste rulouri 1 minut; scoateți tigaia.