Rulouri Uriașe De Scorțișoară

Rulouri Uriașe De Scorțișoară
Giant Cinnamon Rolls este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 314 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fata de la fermă s: rulouri uriașe de scorțișoară, Rulouri uriașe de scorțișoară {cu fotografii pas cu pas}, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați 1 lingură. zahăr granulat, 1/4 cană caldă (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
apă și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
4
Adăugați 1 1/4 căni mai multă apă caldă, sare, 6 linguri. zahăr granulat, scurtare și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se amestecă până se amestecă.
6
Treceți la cârligul de aluat, adăugați treptat 3 3/4 căni de făină și bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic și se îndepărtează oarecum din interiorul bolului, aproximativ 10 minute (aluatul se va simți în continuare destul de umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți cârligul din vas și acoperiți ușor vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Într-un castron mic, combinați 3 linguri. scorțișoară cu 1/2 cană zahăr granulat. Făinați cu generozitate o suprafață mare de lucru și răzuiți aluatul pe ea. Presărați generos aluatul și un sucitor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Foarte ușor rola și pat aluat într - un 10-de 24-in. dreptunghi, păstrând o acoperire ușoară de făină pe aluat, dar încercând să nu o lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr și zahăr brun, apoi se rulează aluatul într-un buștean începând de la un 10-in. lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Tăiați aluatul drept în 8 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Așezați feliile tăiate cu fața în sus într-un 10-in uns. tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
14
Lăsați să stea până se umflă, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Puneți tigaia cu formă de arc pe tigaia cu margini și coaceți rulourile până devin aurii și o scobitoare introdusă în rola centrală (evitați vârtejurile de scorțișoară-zahăr) iese curată, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Lăsați să se răcească în tigaie pe raft, 30 de minute. Între timp, faceți untul de scorțișoară: în vasul unui mixer de stand, bateți untul cu 1 linguriță. scorțișoară până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Rulați un cuțit în interiorul tigaiei pentru a elibera role; scoateți janta tigaiei. Cu un cuțit zimțat, tăiați rulourile și acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură. unt de scorțișoară. Puneți rulourile pe un platou și puneți-le în cuptorul cald până când untul s-a topit în cea mai mare parte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Faceți înainte: în loc să lăsați rulourile să se ridice pe tejghea (pasul 5), acoperiți imediat cu o bucată de folie de plastic unsă și răciți peste noapte. Dimineața, lăsați să stea la temperatura camerei până când este pufos și nu mai este rece, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
19
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista