Rulouri Uriașe De Scorțișoară
Giant Cinnamon Rolls este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 314 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fata de la fermă s: rulouri uriașe de scorțișoară, Rulouri uriașe de scorțișoară {cu fotografii pas cu pas}, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața.
Instrucțiuni
Într-un castron mare al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați 1 lingură. zahăr granulat, 1/4 cană caldă (11
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 1/4 căni mai multă apă caldă, sare, 6 linguri. zahăr granulat, scurtare și ou.
Se amestecă până se amestecă.
Treceți la cârligul de aluat, adăugați treptat 3 3/4 căni de făină și bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic și se îndepărtează oarecum din interiorul bolului, aproximativ 10 minute (aluatul se va simți în continuare destul de umed).
Scoateți cârligul din vas și acoperiți ușor vasul.
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Într-un castron mic, combinați 3 linguri. scorțișoară cu 1/2 cană zahăr granulat. Făinați cu generozitate o suprafață mare de lucru și răzuiți aluatul pe ea. Presărați generos aluatul și un sucitor cu făină.
Foarte ușor rola și pat aluat într - un 10-de 24-in. dreptunghi, păstrând o acoperire ușoară de făină pe aluat, dar încercând să nu o lucrați.
Se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr și zahăr brun, apoi se rulează aluatul într-un buștean începând de la un 10-in. lateral.
Tăiați aluatul drept în 8 felii egale.
Așezați feliile tăiate cu fața în sus într-un 10-in uns. tigaie cu arc.
Lăsați să stea până se umflă, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți tigaia cu formă de arc pe tigaia cu margini și coaceți rulourile până devin aurii și o scobitoare introdusă în rola centrală (evitați vârtejurile de scorțișoară-zahăr) iese curată, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie pe raft, 30 de minute. Între timp, faceți untul de scorțișoară: în vasul unui mixer de stand, bateți untul cu 1 linguriță. scorțișoară până se amestecă.
Rulați un cuțit în interiorul tigaiei pentru a elibera role; scoateți janta tigaiei. Cu un cuțit zimțat, tăiați rulourile și acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură. unt de scorțișoară. Puneți rulourile pe un platou și puneți-le în cuptorul cald până când untul s-a topit în cea mai mare parte, aproximativ 1 minut.
Faceți înainte: în loc să lăsați rulourile să se ridice pe tejghea (pasul 5), acoperiți imediat cu o bucată de folie de plastic unsă și răciți peste noapte. Dimineața, lăsați să stea la temperatura camerei până când este pufos și nu mai este rece, aproximativ 1 1/4 ore.
Coaceți conform instrucțiunilor.