Rulouri Sărate

Rulouri Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile sărate. Această rețetă servește 8 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 298 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Mic Dejun Savuroase, Rulouri De "Cârnați" Sărate, și Rulouri Umplute În Spirală Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele de început cu burete într-un bol de amestecare. Goo-ul rezultat ar trebui să arate umed și nesăbuit. Înfășurați vasul și lăsați-l să stea în colț (de preferință unul cald) timp de patru ore sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Combinați toate ingredientele uscate pentru aluat într-un castron mare sau vasul de amestecare pentru un mixer de blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Amestecați-le, mecanic sau manual, astfel încât toate acestea să fie distribuite uniform.
4
Adăugați apă, o cană de burete și unt și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
5
Adăugați oul. Vrei să faci asta după unt, astfel încât oul să nu gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
6
Se amestecă manual timp de zece până la cincisprezece minute (trei până la cinci cu un ajutor de bucătărie folosind paleta la viteză medie) până când aluatul formează o pastă netedă. Ar trebui să fie încă lipicios și elastic, dar nu foarte umed. Dacă utilizați o mașină; treceți la cârligul de aluat și amestecați încă cinci minute pe mediu; dacă sunteți manual, întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați naibii din el timp de șapte minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Într-un alt castron, adăugați uleiul de măsline și dați un vârtej. Formați aluatul într-o bilă și rotiți-l în ulei, astfel încât să fie gras peste tot. Acoperiți vasul cu plastic și lăsați-l să stea o oră într-un colț cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Pentru umplere, faceți ciuperci din fontă, dar adăugați 2 kilograme de șalotă feliată. Când șalotele încep să se rumenească, adăugați 1/2 cană sherry cremă și reduceți la jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă SherryCremă Sherry
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Formați rulourile: pe o suprafață făinoasă, întindeți ușor aluatul într-un pătrat de 12 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Întindeți goo-ul de sherry-unt-șalotă-ciuperci pe tot pătratul uriaș de aluat de pe tejghea. Asigurați-vă că vă răspândiți uniform până la margini. Aplicați mărarul și brânza într-un mod similar; distribuiți uniform până la colțurile foii de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
BrânzăBrânză
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
MărarMărar
11
Presărați sare și macinați piper peste tot și preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Ca și cum ar fi o îmbinare—așa este—rulați cu atenție dreptunghiul în sine. Începeți de jos și ondulați-vă spre interior până când aveți un bușten bombat. Utilizați un cuțit ascuțit și felie role de pe partea stângă a jurnalului. Le puteți face cât de groase doriți; ne place al nostru de aproximativ doi centimetri grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Așezați cu grijă rulourile lângă fiecare pe o tigaie unsă (cu unt) și acoperiți-le ușor cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Când treizeci de minute-minim!—a trecut, glisați rulourile în cuptor și coaceți timp de cincisprezece până la douăzeci de minute. Când încep să miroasă uimitor, verificați-le. Căutați o nuanță frumoasă de maro auriu pe partea de sus a fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
BEVERAGEBear Valley Black Flag Imperial StoutSOUNDTRACKInca minereu "păsările din cele 56 de tufișuri"
16
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate vegetariene Hot Knives: Salad Daze de Alex Brown și Evan George, Editura Mark Batty din 2011, de la 8
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista