Rulouri Rapide De Drojdie
Rulourile rapide de drojdie ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri Rapide De Drojdie, Rulouri Rapide De Drojdie Ușoară, și Rulouri De Drojdie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Combinați amestecul de drojdie, laptele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Adăugați treptat 1 cană de făină, amestecând până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Așezați într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă la stratul superior și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute suplimentare.
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți; formați în bile.
Așezați în tigăi pătrate de 2 (9 inci) sau tigăi rotunde acoperite cu spray de gătit și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până devin aurii.