Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare

Rulourile proaspete de primăvară cu sos de scufundare sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 391 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, creveți, fâșii de morcov tăiate julienne și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rulouri proaspete de primăvară cu sos de arahide, Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară, și Rulouri de primăvară de creveți cu sos de scufundare Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 7 ingrediente, amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul; pus deoparte.
Pentru a pregăti rulouri de primăvară, adăugați apă fierbinte într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vas; lăsați să stea 30 de secunde sau doar până se înmoaie.
Așezați foaia de hârtie de orez pe o suprafață plană. Aranjați 1 bucată de salată în centrul foii. Se acoperă cu 1/4 cană de varză, 3 fâșii de morcov, 3 fâșii de castraveți, 3 fâșii de ardei gras, 4 jumătăți de creveți și 3 frunze de mentă. Îndoiți părțile laterale ale foii peste umplutură; înfășurați moda cu jeleu. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila.
Așezați rola de primăvară, cu cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a preveni uscarea).
Repetați procedura cu restul de hârtie de orez, salată verde, varză, morcov, castraveți, ardei gras, creveți și mentă.
Se servește cu sos de scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte