Rulouri Nori Simple
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 380 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de covor de sushi din bambus, sare, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Nori Rolls, Shiitake Nori Rolls, și Nori, ouă și rulouri de cartofi.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți orezul. Gatiti conform instructiunilor pachetului. Între timp, combinați oțetul, zahărul și sarea într-un castron mic.
Răspândiți orezul în fundul unui castron mare și puțin adânc.
Presărați amestecul de oțet peste orezul fiert cald, amestecând ușor până se omogenizează bine.
Tăiați tonul în bucăți de 1/4 - x 1/4-x 7 inci (aproximativ lățimea pinkie-ului dvs.). Tocarea umpluturilor groase, cum ar fi creveții, poate ușura rularea. Pune deoparte.
Tăiați foi nori pentru a face dreptunghiuri de 4 (5 - x 7 inci).
Așezați nori pe covorașul de sushi din bambus.
Întindeți 1/2 cană de amestec de orez pe o foaie de nori, lăsând o bandă de nori de 3/4 inci pe partea lungă neacoperită.
Așezați tonul și umpluturile dorite de-a lungul centrului orezului. Ținând umpluturile pe loc în centrul orezului și înfășurați covorașul de bambus, apăsând ușor, până când orezul și nori înconjoară umpluturile. Opriți rularea în punctul benzii expuse de nori. Ridicați ușor covorașul de bambus și întoarceți nori rolați puțin, astfel încât banda neacoperită de nori să se poată sigila pe rolă. Apăsați mat pentru a sigila rola.
Tăiați rola în jumătate cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați fiecare jumătate de două ori pentru a face 6 bucăți de dimensiuni egale. Repetați cu orezul rămas, tonul, nori și umpluturile.
Serviți cu sos de soia, wasabi și ghimbir, dacă doriți.