Rulouri Elvețiene De Pui
Rulourile elvețiene de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Această rețetă face 2 porții cu 408 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, brânză elvețiană, cimbru sau și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prosciutto-Rulouri Elvețiene, Rulouri Elvețiene De Bietă, și Ham ' n ' Swiss Rolls.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; așezați o brânză și prosciutto feliați în centrul fiecăruia.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă; fixați cu scobitori.
Într-o tigaie mică, pui brun în unt și ulei pe toate părțile; transferați la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când un termometru citește 170 de minute.
În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat vin. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase. Aruncați scobitorii din rulourile de pui; serviți cu sos.