Rulouri duble de scorțișoară (Faceți opțiunea înainte)

Rulouri duble de scorțișoară (Faceți opțiunea înainte)
Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 230 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, scorțișoară măcinată, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 409 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Scorțișoară Înainte, Cel Mai Pufos Piure De Cartofi (Opțiune De Machiaj), și Rulouri Sandwich Pentru A Face Față pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați drojdia și alternativa de lapte cald și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute. Într-un castron separat, cernem împreună făina, scorțișoara și sarea și lăsăm deoparte. Revenind la drojdie, amestecați banana, uleiul topit sau margarina (am folosit ulei de cocos) și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
MargarinăMargarină
ScorțișoarăScorțișoară
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați jumătate din amestecul de făină în vasul de amestecare și amestecați pentru a combina. Se amestecă încet în restul de făină până se formează un aluat frumos.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați-l timp de aproximativ 10 minute, adăugând mai multă făină, câte 1 lingură, după cum este necesar, pentru a nu se lipi de mâini. Ar trebui să ajungeți cu un aluat destul de moale, care este doar ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Așezați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute, sau până când și-a dublat dimensiunea. Bacsis: de fapt amestec aluatul cu mâna într-un vas rotund de copt pyrex cu capac de sticlă. Când ați terminat de făcut aluatul, vasul este încă ușor făinat/uns (trișez și chiar frământez aluatul în castron), iar eu doar deschid capacul și îl las deoparte să crească.Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. În timp ce se odihnește, combinați ingredientele de umplere. Dacă utilizați margarină răcită, ar trebui să ajungeți la sfărâmături grosiere. Dacă sunteți ca mine și folosiți margarină înmuiată, veți obține globuri mari și moi de zahăr. Uleiul sau scurtarea ar trebui să funcționeze bine, dar îmi place margarina pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MargarinăMargarină
AluatAluat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Presărați cu amestec de zahăr brun (nu se va acoperi complet, doar întindeți-l uniform în bucăți mici cât mai mult posibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Rotiți bine dreptunghiul, din partea lungă, ciupiți cusătura pentru a sigila, tamponându-l cu puțină apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
7
Tăiați ruloul în 12 felii uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați feliile într-o tigaie pătrată sau rotundă unsă de 9 inci**, tăiați părțile în jos. Dați-le un pic de spațiu, deoarece se vor ridica. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-le în frigider pentru a se ridica overnight.In dimineața, trageți rulourile de scorțișoară din frigider și așezați-le deasupra aragazului în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
FolieFolie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți-le timp de 20-25 de minute, sau până când devin maro auriu deschis (îmi plac pe partea mai puțin rumenită).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați acele chifle fierbinți de scorțișoară să se răcească în timp ce amestecați glazura. Într-adevăr, tot ce trebuie să faceți este să bateți zahărul pudră cu extractul de vanilie și să începeți cu doar o lingură de apă fierbinte, adăugând mai mult doar după cum este necesar. Am adăugat, de asemenea, niște sirop de arțar pur, despre care am crezut că a înmuiat zahărul pudră și a adăugat o aromă plăcută și am adăugat, de asemenea, aproximativ o linguriță de ulei de nucă de cocos pentru a ajuta la rotunjirea acestuia. Fă ceea ce îți place cel mai mult, testează gustul pe măsură ce mergi, desigur!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Ulei De CocosUlei De Cocos
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Serviți chiflele de scorțișoară și stropiți cu cât mai multă glazură doriți, sau pentru mai puțină grabă de zahăr, savurați-le așa cum este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista