Rulouri de vită cu lemongrass cu tăiței de orez

Rulouri de vită cu lemongrass cu tăiței de orez
Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oțet de orez, jalapeincrosos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rulouri De Hârtie De Orez Din Carne De Vită Din Lemongrass Vietnameză, Tocană de vită cu lemongrass cu tăiței, și Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 2 duzini de frigarui de bambus de 8 inci în apă caldă timp de 30 de minute. Infilați friptura pe frigarui și așezați-o pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Într-un robot de bucătărie, combinați lemongrass, șalotă, două treimi din usturoi, 3 linguri de zahăr și coriandru și piper. Pulsați până se formează o pastă netedă. Cu mașina pornită, adăugați 3 linguri de sos de pește și 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Ungeți carnea de vită cu marinada și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Între timp, pe o tăietură, folosiți partea unui cuțit mare pentru a zdrobi usturoiul rămas și 3 linguri de zahăr într-o pastă. Într-un castron mic, aruncați pasta de usturoi cu așchii de morcov și lăsați să stea 15 minute. Se amestecă restul de 5 linguri de sos de pește, sucul de lămâie, oțetul de orez, apa și o treime din jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De PeșteSos De Pește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței de orez până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se scurge bine, apoi se transferă într-un platou.
8
Aprinde un grătar. Ungeți ușor grătarul. Grătiți frigăruile de vită la foc mediu-fierbinte timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte pentru carne medie-rară. Aranjați frigăruile peste tăiței și presărați cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Serviți cu sosul de scufundare, ierburi proaspete, muguri de fasole, salată verde și restul de două treimi din jalapeos, astfel încât oaspeții dvs. să își poată face propriile pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista