Rulouri de vinete cu Ricotta, nuci și mentă
Rulourile de vinete cu Ricotta, nuci și mentă sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați data, ricotta parțial degresată, jumătăți și bucăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Vinete Prăjite Cu Ricottan Și Mentă, Rulouri de vinete și Ricotta la cuptor, și Rulouri de vinete (vinete) și Ricotta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport de răcire peste o foaie de copt.
Așezați feliile de vinete pe raft, sărând generos fiecare felie (aproximativ 1/4 linguriță pe felie).
Așezați o altă foaie de copt deasupra vinetelor și cântăriți-o cu câteva cutii.
Lasă-i să stea 30 de minute. Întoarceți feliile de vinete, presărați cu mai multă sare, cântăriți din nou și lăsați-le să stea încă 30 de minute. (Acest lucru scoate sucurile amare.) Între timp, prăjiți nucile.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți nucile pe o foaie mică de copt și introduceți-le în cuptor până când nucile își degajă aroma de nuci și se adâncesc în culoare, aproximativ 5 minute. Când sunt suficient de reci pentru a le atinge, tocați-le mărunt.
Faceți umplutura de ricotta: împingeți ricotta printr-o sită într-un castron mediu. Acest lucru conferă brânzei o textură ușoară și aerisită.
Adăugați nucile prăjite, usturoiul, menta, curmalul, jumătate din sucul de lămâie, un vârf de sare și un vârtej de ulei de măsline. Se amestecă împreună, se gustă pentru condimentare și apoi se lasă deoparte.
Clătiți bine feliile de vinete și uscați-le. Încălziți o tigaie la grătar la foc moderat-mare.
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline pe o parte; așezați partea unsă în jos pe grătarul fierbinte și periați cealaltă parte. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 2 minute.
Pentru a asambla rulourile, așezați câteva linguri de umplutură la unul dintre capătul unei felii de vinete.
Rulați și așezați pe o placă cu cusătura în jos. Completați rulourile de vinete cu sucul de lămâie rămas, un vârtej de ulei de măsline extravirgin și frunzele de mentă rezervate, rupte peste vas.
Se servește fierbinte sau la temperatură caldă.