Rulouri De Vară Cu Sos De Scufundare Thailandez

Rulourile de vară cu sos de scufundare Thailandez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 132 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cinci condimente, oțet de vin de orez, sos de soia lite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare, Rulouri picante de vară cu sos de arahide, și Rulouri de vară de creveți cu sos de susan-soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Așezați un înveliș de hârtie de orez în apă caldă timp de 30 până la 45 de secunde sau până se înmoaie; așezați pe o suprafață plană. Lingură 1/4 cană amestec de legume sub centrul ambalajului. Ori colțul de jos peste umplere; ori în ambele părți, și roll-up.
Așezați, cu cusătura în jos, pe o farfurie de servire; acoperiți cu un prosop umed. Repetați procedura cu ambalajele rămase și umplutura.
Tăiați rulourile în jumătate; serviți cu sos de scufundare Thailandez.
Notă: ambalajele din hârtie de orez și sosul de pește sunt disponibile în supermarketurile mari și în magazinele alimentare asiatice.