Rulouri De Vară Cambodgiene
Rulourile de vară cambodgiene sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 142 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos hoisin, zahăr, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri De Vară Cambodgiene, Rulouri De Ouă Cambodgiene, și Sangria Cambodgiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti rulouri, aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați creveții; gatiti 3 minute sau pana cand se face.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții; rece.
Așezați tăiței de orez într-un castron mare; acoperiți cu apă clocotită.
Lăsați să stea 8 minute; scurgere.
Adăugați apă rece într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Puneți 1 foaie de hârtie de orez în apă.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Așezați foaia de hârtie de orez pe o suprafață plană.
Întindeți 1 linguriță de sos hoisin în centrul foii; se acoperă cu 2 până la 3 creveți, 1/4 cană de salată verde, aproximativ 1/4 cană de tăiței de orez, 1 linguriță de busuioc și 1 linguriță de mentă. Îndoiți părțile laterale ale foii peste umplutură, înfășurați moda jeleu și apăsați ușor cusătura pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe un platou de servire; acoperiți pentru a nu se usca. Repetați procedura cu hârtie de orez rămasă, sos hoisin, creveți, salată verde, tăiței de orez, busuioc și mentă.
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați sosul de soia și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu un tel.