Rulouri De Varză Vegetariană

Rulouri De Varză Vegetariană
Rulourile de varză vegetariene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți piper, varză, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1333 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri De Varză Vegetariană, Rulouri De Varză Vegetariană, și Rulouri De Varză Vegetariană.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele 10 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
3
Între timp, gătiți varza în apă clocotită doar până când frunzele cad de pe cap. Puneți deoparte opt frunze mari pentru rulouri (refrigerați varza rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
ApăApă
4
Tăiați vena groasă din fiecare frunză, făcând o tăietură în formă de V. Suprapuneți capetele tăiate înainte de umplere. Se amestecă 4 linguri parmezan și suc de lămâie în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
5
Așezați o grămadă de 1/3 cană pe fiecare frunză de varză; pliați în lateral. Începând de la o margine desfăcută, rulați pentru a închide complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
6
Combinați sosul de roșii și sosul de ardei iute; se toarnă 1/3 cană într-un 2-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați rulourile de varză în vas; lingura sos rămas deasupra. Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista