Rulouri de varză umplute cu carne de vită

Rulouri de varză umplute cu carne de vită
Rulouri de varză umplute cu carne de vită este un aperitiv care servește 6. Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 200 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Un amestec de ou, orez, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză , Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Wrap din California Wild Rice & Beef Varza cu brânză ricotta crocantă .

Instrucțiuni

1
Scoateți miezul din varză. Se fierb la abur 12 frunze mari exterioare până când sunt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Scurgeți bine.
3
Într-un castron, combinați carnea de vită, orezul, ceapa, oul și condimentele; amestecati bine. Pune aproximativ 1/3 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți părțile laterale, începând de la o margine desfășurată și rulați frunza complet pentru a cuprinde umplutura. Repetați cu frunzele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pune rulourile într-o tigaie mare sau într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Combinați sosul de roșii, zahărul brun, apa și sucul de lămâie sau oțetul; se toarnă peste sarmale. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, punând sosul peste rulouri din când în când în timpul gătirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista