Rulouri de varză umplute cu carne de vită

Rulouri de varză umplute cu carne de vită este un aperitiv care servește 6. Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 200 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Un amestec de ou, orez, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză , Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Wrap din California Wild Rice & Beef Varza cu brânză ricotta crocantă .
Instrucțiuni
Scoateți miezul din varză. Se fierb la abur 12 frunze mari exterioare până când sunt moale.
Într-un castron, combinați carnea de vită, orezul, ceapa, oul și condimentele; amestecati bine. Pune aproximativ 1/3 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți părțile laterale, începând de la o margine desfășurată și rulați frunza complet pentru a cuprinde umplutura. Repetați cu frunzele rămase și umplutura.
Pune rulourile într-o tigaie mare sau într-un cuptor olandez.
Combinați sosul de roșii, zahărul brun, apa și sucul de lămâie sau oțetul; se toarnă peste sarmale. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, punând sosul peste rulouri din când în când în timpul gătirii.