Rulouri de varză de vită
Rulouri cu carne de vită și varză ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,71 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 402 calorii, 26 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, scorțișoară măcinată, zahăr brun și cimbru. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă de vită de varză (rulouri de varză leneșă) - fără lactate, caserolă de carne de varză (rulouri de varză leneșă) - fără lactate și caserolă de vită de varză (rulouri de varză leneșă) - fără lactate .
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Între timp, gătiți varza în apă clocotită până când frunzele exterioare se desprind ușor de pe cap. Pune deoparte 8 frunze mari pentru rulouri. Puneți la frigider varza rămasă pentru o altă utilizare.
Tăiați nervura groasă din partea de jos a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căleți ceapa până se înmoaie. Într-un castron mare, combinați orezul, ceapa, albușurile, coacăzele, nucile de pin, sucul de lămâie, oregano, piperul, sarea și scorțișoara. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Puneți aproximativ 1/3 cană amestec de carne de vită pe fiecare frunză de varză. Îndoiți părțile laterale, începând de la capătul tăiat.
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura.
Așezați cusătura în jos într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați sosul de roșii, zahărul brun și cimbrul; se toarnă peste rulouri.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră sau până când varza este fragedă și un termometru pentru carne indică 160°. Descoperi; Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când sosul ajunge la consistența dorită.