Rulouri De Varză
Dacă $1.25 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile de varză ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 556 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, cârnați de mic dejun cu carne de porc cu 0% Mai puțin grăsime, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă, Varză Sexy (+morcov Cilantro-Lime și rulouri de primăvară de varză), și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti frunzele de varza in apa clocotita 3-4 minute sau doar pana se inmoaie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă orezul. Se răcește 15 minute.
Combinați amestecul de orez, carnea de porc, cârnații și piperul. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec în centrul a 1 frunză de varză. Îndoiți marginile frunzelor. Începând de la capătul tulpinii, înfășurați moda jelly-roll. Repetați procedura cu frunzele rămase și umplutura.
Combinați varza murată și semințele de chimen. Puneți jumătate din amestecul de varză murată într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de rulouri de varză, cu cusătura în jos. Repetați straturile cu amestecul de varză murată rămas și rulourile de varză.
Combinați sucul de roșii, zahărul brun și pasta de roșii, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de suc de roșii peste rulourile de varză. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.
Serviți rulouri cu amestec de varză murată.