Rulouri De Trifoi Cu Miere

Rulouri De Trifoi Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de trifoi cu miere. Această rețetă servește 18 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 120 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Trifoi Cu Miere, Trifoi Miere-Rulouri De Grâu, și Rulouri De Trifoi Cu Unt De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă. Se amestecă mierea; se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați cartofii, laptele de unt, untul, cimbrul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați oul, făina integrală de grâu și 1 cană de făină universală; bateți la viteză medie pentru a forma un aluat moale. Se amestecă suficientă făină universală rămasă dintr-un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți în trei porții; împărțiți fiecare în 18 bucăți. Formați fiecare într-o bilă; așezați trei bile fiecare în cupe de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Pentru glazură, combinați oul și laptele; periați peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți la 400 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista