Rulouri de sushi cu somon și castraveți
Rețeta rulouri de sushi cu somon și castraveți este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de orez sushi, lingură wasabi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar, Rulouri afumate-somon și castraveți, și Rulouri De Castraveți Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți orezul. Clătiți orezul sushi într-o strecurătoare, masându-l cu mâinile până când apa curge limpede. Se lasă la scurs 15 minute.
Puneți orezul într-o cratiță cu 200 ml apă și sake sau mirin, dacă utilizați. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă cu un capac, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 de minute până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc. Se lasă deoparte, acoperit, timp de 15-20 de minute.
Transferați într-un castron mare. Se dizolvă zahărul, dacă se folosește, în oțet cu un vârf bun de sare, se toarnă peste orez și se amestecă. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați-l deoparte la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Puneți 1 foaie nori pe un covor de bambus și acoperiți suprafața cu jumătate din orezul răcit.
Așezați jumătate din feliile de somon și castraveți pe lungimea orezului într-o fâșie, având grijă să nu-l umpleți în exces. Rulați cu degetul o pată de wasabi de mărimea unui bob de mazăre (mai mult dacă vă place foarte fierbinte) de-a lungul marginii umpluturii.
Rulați bine și strângeți pentru a sigila când ajungeți la capăt. Repetați cu restul de nori, somon și castraveți și mai mult wasabi. Feliați fiecare rulou în 6 bucăți și serviți cu wasabi suplimentar, ghimbir, sos de soia și icre de somon, dacă doriți. Se va păstra la frigider timp de 1 zi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.