Rulouri de somon de susan cu maioneză Wasabi

Rulouri de somon de susan cu maioneză Wasabi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare și piper, shichimi-togarashi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Somon de susan cu maioneză Wasabi, Sâmbătă cu Rachael Ray-burgeri de somon cu ghimbir wasabi Mayo, și Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți maiaua wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WasabiWasabi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2
Se amestecă wasabi și maynaisse împreună într-un castron mic. Pune deoparte.Pregătiți rulourile de somon. Folosind un cuțit foarte ascuțit, feliați fiecare file deschis pentru a crea o bucată de aproximativ 2 inci pe 8 inci și aproximativ grosime de cm. Pentru a realiza acest lucru, începeți din partea cea mai subțire a fileului și feliați orizontal prin carne, având grijă să lăsați un capăt intact, acesta este fluturașul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți fileul deschis și întoarceți-l. Se condimentează cu cu sare și piper. Apoi răspândiți aproximativ lingurita de wasabi mayo de-a lungul lungimii sale. Rotiți bine fileul începând de la cel mai subțire capăt. Fixați rola închisă cu 1 sau 2 scobitori din lemn. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
WasabiWasabi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Încălziți o tigaie antiaderentă sau din fontă la foc mediu până când este fierbinte, dacă sunteți îngrijorat de lipire, adăugați cea mai mică cantitate de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Turnați semințele de susan pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6
Așezați o rolă de somon în grămada de semințe bine strat de jos, se adaugă câteva shake-uri de shichimi-togarashi, dacă se utilizează. Repetați procesul pe cealaltă parte. Mutarea fiecare rola la tigaie fierbinte ca se acoperite.Gatiti rulourile de somon pana se opac aproape la jumatate, 4 sau 5 minute. Întoarceți-le și gătiți până la încă 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți-le din tigaie și lăsați-le să se odihnească câteva momente în timp ce pregătiți sauce.In un castron mic amestecați sosul de soia și oțetul de orez împreună. Împărțiți acest amestec uniform pe fundul a 4 boluri de mică adâncime sau placă cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați o rolă de somon în centru și puneți o păpușă din Maia wasabi rămasă lângă fiecare rolă de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista