Rulouri de somon de susan cu maioneză Wasabi

Rulouri de somon de susan cu maioneză Wasabi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare și piper, shichimi-togarashi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Somon de susan cu maioneză Wasabi, Sâmbătă cu Rachael Ray-burgeri de somon cu ghimbir wasabi Mayo, și Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți maiaua wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WasabiWasabi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2
Se amestecă wasabi și maynaisse împreună într-un castron mic. Pune deoparte.Pregătiți rulourile de somon. Folosind un cuțit foarte ascuțit, feliați fiecare file deschis pentru a crea o bucată de aproximativ 2 inci pe 8 inci și aproximativ grosime de cm. Pentru a realiza acest lucru, începeți din partea cea mai subțire a fileului și feliați orizontal prin carne, având grijă să lăsați un capăt intact, acesta este fluturașul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți fileul deschis și întoarceți-l. Se condimentează cu cu sare și piper. Apoi răspândiți aproximativ lingurita de wasabi mayo de-a lungul lungimii sale. Rotiți bine fileul începând de la cel mai subțire capăt. Fixați rola închisă cu 1 sau 2 scobitori din lemn. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
WasabiWasabi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți o tigaie antiaderentă sau din fontă la foc mediu până când este fierbinte, dacă sunteți îngrijorat de lipire, adăugați cea mai mică cantitate de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Turnați semințele de susan pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6
Așezați o rolă de somon în grămada de semințe bine strat de jos, se adaugă câteva shake-uri de shichimi-togarashi, dacă se utilizează. Repetați procesul pe cealaltă parte. Mutarea fiecare rola la tigaie fierbinte ca se acoperite.Gatiti rulourile de somon pana se opac aproape la jumatate, 4 sau 5 minute. Întoarceți-le și gătiți până la încă 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți-le din tigaie și lăsați-le să se odihnească câteva momente în timp ce pregătiți sauce.In un castron mic amestecați sosul de soia și oțetul de orez împreună. Împărțiți acest amestec uniform pe fundul a 4 boluri de mică adâncime sau placă cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați o rolă de somon în centru și puneți o păpușă din Maia wasabi rămasă lângă fiecare rolă de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
WasabiWasabi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista