Rulouri de somon de susan cu maioneză Wasabi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare și piper, shichimi-togarashi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Somon de susan cu maioneză Wasabi, Sâmbătă cu Rachael Ray-burgeri de somon cu ghimbir wasabi Mayo, și Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă wasabi și maynaisse împreună într-un castron mic. Pune deoparte.Pregătiți rulourile de somon. Folosind un cuțit foarte ascuțit, feliați fiecare file deschis pentru a crea o bucată de aproximativ 2 inci pe 8 inci și aproximativ grosime de cm. Pentru a realiza acest lucru, începeți din partea cea mai subțire a fileului și feliați orizontal prin carne, având grijă să lăsați un capăt intact, acesta este fluturașul.
Întindeți fileul deschis și întoarceți-l. Se condimentează cu cu sare și piper. Apoi răspândiți aproximativ lingurita de wasabi mayo de-a lungul lungimii sale. Rotiți bine fileul începând de la cel mai subțire capăt. Fixați rola închisă cu 1 sau 2 scobitori din lemn. Repetați cu fileurile rămase.
Încălziți o tigaie antiaderentă sau din fontă la foc mediu până când este fierbinte, dacă sunteți îngrijorat de lipire, adăugați cea mai mică cantitate de ulei de măsline în tigaie.
Turnați semințele de susan pe o farfurie mică.
Așezați o rolă de somon în grămada de semințe bine strat de jos, se adaugă câteva shake-uri de shichimi-togarashi, dacă se utilizează. Repetați procesul pe cealaltă parte. Mutarea fiecare rola la tigaie fierbinte ca se acoperite.Gatiti rulourile de somon pana se opac aproape la jumatate, 4 sau 5 minute. Întoarceți-le și gătiți până la încă 4 sau 5 minute.
Scoateți-le din tigaie și lăsați-le să se odihnească câteva momente în timp ce pregătiți sauce.In un castron mic amestecați sosul de soia și oțetul de orez împreună. Împărțiți acest amestec uniform pe fundul a 4 boluri de mică adâncime sau placă cu ramă.
Așezați o rolă de somon în centru și puneți o păpușă din Maia wasabi rămasă lângă fiecare rolă de somon.