Rulouri De Secară De Chimen

Rulouri De Secară De Chimen
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, rulouri de secară chimion ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 115 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină, făină de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Secară Cu Chimen, Pâine De Secară Cu Chimen, și Brioșe De Secară Cu Chimen.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați brânza de vaci, zahărul, ouăle, semințele de chimen, sarea, bicarbonatul de sodiu, făina de secară și 1 cană de făină universală. Bateți până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat lipicios (nu frământați). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați în cupe de briose bine unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Se coace la 350 la 18-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista