Rulouri De Scorțișoară De Nouăzeci De Minute

Rulouri De Scorțișoară De Nouăzeci De Minute
Nouăzeci de minute Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de apă, ou, drojdie instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nouăzeci De Minute Role, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri Sănătoase De Scorțișoară De 30 De Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă margarina; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
3
Se lasă să se răcească până se încălzește.
4
Într-un bol mare de amestecare, combinați 2 1/4 cană făină, drojdie, zahăr și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Adăugați apă, ou și amestecul de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
OuăOuă
6
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul tocmai s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, scorțișoara, margarina înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MargarinăMargarină
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Întindeți aluatul cu amestec de margarină/zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
ZahărZahăr
10
Presărați stafide, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
11
Rulati aluatul și prindeți cusătură pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Tăiați în 12 rulouri de dimensiuni egale și așezați partea tăiată în sus în 12 căni de briose ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cupele de briose pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
15
Se servește cald
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista