Rulouri De Scorțișoară
Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un dreptunghi de 15 x 7 inci. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara. Pune deoparte.
Întindeți 2/3 cană de unt înmuiat peste aluat și apoi presărați uniform cu amestec de scorțișoară-zahăr. Începând de la marginea lungă, înfășurați aluatul ca pentru un rulou de jeleu.
Se taie ruloul în 16 felii și apoi se lasă deoparte într-un loc cald și se lasă aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Împărțiți rulourile între 2 tigăi rotunde ușor unse cu unt.
Coaceți timp de 15 minute sau până devin aurii deasupra. În timp ce rulourile se coc, combinați ingredientele de glazură cu un mixer electric până devin pufoase. Înghețați rulourile calde cu glazura.