Rulouri De Scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați rulourile de scorțișoară. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 201 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanilan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1436 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
În cratiță, încălziți 1/2 cană de lapte, apă și 2 linguri de unt până la foarte cald.
Așezați amestecul de lapte, sarea, făina, drojdia, zahărul și ouăle în tigaia mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați ciclul de aluat. Apăsați Start.
Odată ce ciclul de aluat este complet, scoateți aluatul din mașina de pâine și dați cu pumnul în jos. Pe o suprafață înmuiată, rotiți-vă într-un dreptunghi mare. Ungeți cu untul înmuiat.
Combinați scorțișoara și 1/3 cană de zahăr.
Presărați peste dreptunghi. Presărați generos stafidele și / sau nucile tocate deasupra.
Rotiți aluatul într-un buștean începând de la partea lungă.
Așezați rulourile tăiate cu fața în jos într-o tigaie unsă de 9x13 inci. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până aproape că s-a dublat, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Combinați zahărul cofetarilor, 1,5 linguri de unt topit, extract de vanilie și 1,5 linguri de lapte într-o glazură groasă; deoparte.
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până la auriu, 20 până la 25 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească 10 minute.
Întindeți glazura peste rulourile coapte și bucurați-vă.