Rulouri De Păstrăv Afumat Și Hrișcă

Rulouri De Păstrăv Afumat Și Hrișcă
Păstrăvul afumat și rulourile de hrișcă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 980 calorii, 53G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Clatite de hrisca cu somon afumat, Pinwheels De Hrișcă De Somon Afumat, și pentru rulouri de scorțișoară de hrișcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați instrucțiunile pachetului pentru a face 2 C de hrișcă gătită. Pentru ouă fierte tari perfecte, adăugați doar 2 ouă într-o oală cu apă rece. Aduceți apa la fierbere, acoperiți apoi scoateți-le de pe foc timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrișcă GătităHrișcă Gătită
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și înmuiați imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul. Cojiți ouăle, tocați aproximativ și adăugați la hrișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HrișcăHrișcă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic și se toarnă pansamentul peste hrișcă și ouă. Aruncați în mod egal coat.To faceți sosul de iaurt, combinați toate ingredientele într-un castron mic. Puteți face umplutura și sosul cu până la o zi în avans și păstrați-le la frigider.Când sunteți gata să faceți rulourile, spălați bine salata verde, apoi stivați-le într-un abur fierbinte. Gatiti aproximativ un minut sau pana cand frunzele s-au ofilit (Coasta care curge pe mijloc va fi in continuare tare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
HrișcăHrișcă
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați într-un castron cu apă rece, apoi stoarceți ușor excesul de apă din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați o frunză de salată pe o suprafață de pregătire și desfășurați ușor partea cu frunze (vezi prima fotografie de mai jos). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aproximativ 1/3 din coasta centrală, așa cum se arată în fotografia de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Așezați niște păstrăv afumat mărunțit de-a lungul mijlocului 1/3 și deasupra cu câteva linguri mici din amestecul de ouă de hrișcă (vezi a doua fotografie de mai jos).Îndoiți clapele (unde tăiați Coasta) peste umplutură și una peste alta (Vezi fotografiile de mai jos). Îndoiți cealaltă parte a frunzei în același mod, apoi rotiți frunza folosind degetele pentru a ține umplutura in.To serviți, doar acoperiți cu sosul de iaurt și nucile de pin tocate. Dacă le luați la un picnic, probabil că va fi mai ușor să înmuiați rulourile în sos ca un rulou de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv AfumatPăstrăv Afumat
HrișcăHrișcă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateNormal
Gata În9 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Revista