Rulouri De Păstrăv Afumat Și Hrișcă
Păstrăvul afumat și rulourile de hrișcă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 980 calorii, 53G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Clatite de hrisca cu somon afumat, Pinwheels De Hrișcă De Somon Afumat, și pentru rulouri de scorțișoară de hrișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați instrucțiunile pachetului pentru a face 2 C de hrișcă gătită. Pentru ouă fierte tari perfecte, adăugați doar 2 ouă într-o oală cu apă rece. Aduceți apa la fierbere, acoperiți apoi scoateți-le de pe foc timp de 8 minute.
Scurgeți și înmuiați imediat într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul. Cojiți ouăle, tocați aproximativ și adăugați la hrișcă.
Se amestecă uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic și se toarnă pansamentul peste hrișcă și ouă. Aruncați în mod egal coat.To faceți sosul de iaurt, combinați toate ingredientele într-un castron mic. Puteți face umplutura și sosul cu până la o zi în avans și păstrați-le la frigider.Când sunteți gata să faceți rulourile, spălați bine salata verde, apoi stivați-le într-un abur fierbinte. Gatiti aproximativ un minut sau pana cand frunzele s-au ofilit (Coasta care curge pe mijloc va fi in continuare tare).
Transferați într-un castron cu apă rece, apoi stoarceți ușor excesul de apă din frunze.
Așezați o frunză de salată pe o suprafață de pregătire și desfășurați ușor partea cu frunze (vezi prima fotografie de mai jos). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aproximativ 1/3 din coasta centrală, așa cum se arată în fotografia de mai jos.
Așezați niște păstrăv afumat mărunțit de-a lungul mijlocului 1/3 și deasupra cu câteva linguri mici din amestecul de ouă de hrișcă (vezi a doua fotografie de mai jos).Îndoiți clapele (unde tăiați Coasta) peste umplutură și una peste alta (Vezi fotografiile de mai jos). Îndoiți cealaltă parte a frunzei în același mod, apoi rotiți frunza folosind degetele pentru a ține umplutura in.To serviți, doar acoperiți cu sosul de iaurt și nucile de pin tocate. Dacă le luați la un picnic, probabil că va fi mai ușor să înmuiați rulourile în sos ca un rulou de primăvară.