Rulouri De Pui Umplute Cu Roșii
Roșii de pui umplute cu roșii este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. O porție conține 187 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de fulgi de porumb, parmezan, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Rulouri De Varză Umplute Cu Sos De Roșii, Rulouri De Pui Umplute, și Crock Oală Umplute Rulouri De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare bucată de pui între 2 bucăți de folie de plastic. Lăsați ușor cu partea plată a unui ciocan de carne într-un dreptunghi de aproximativ 1/8 inch grosime.
Îndepărtați folia de plastic.
Pui deasupra cu Roșia, parmezanul, planta de 1/4 linguriță și ardeiul. Ori în părți lungi de pui; rola într-o spirală. Asigurați-vă cu scobitori din lemn.
Pulverizați un vas de copt pătrat de 2 litri cu acoperire antiaderentă. Pune deoparte. Într-un vas superficial combinați albusul de ou și apa. Într-un alt vas superficial combinați firimiturile de fulgi de porumb și planta de 1/2 linguriță. Scufundați fiecare rulou în amestecul de ouă, apoi rulați în amestec de firimituri pentru a acoperi.
Așezați rulourile în vasul pregătit.
Coaceți într-un cuptor de 400 de grade F. timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este fraged și nu mai este roz.
Scoateți scobitori. Dacă doriți, feliați rulourile;se servește cu sos de roșii și paste de busuioc Classico XV peste paste.