Rulouri de pui de primăvară cu sos de lămâie Dijon Pan
Rețeta se pot face rulouri de pui de primăvară cu sos de lămâie Dijon Pan în aproximativ 30 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 309 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, prosciutto cotto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Șuncă fierbinte și rulouri elvețiene cu sos de scufundare Dijon, Foaie tigaie lămâie rozmarin Dijon pui cu sos de zeiță Feta, și Rulouri de pui cu sos de cireșe.
Instrucțiuni
Înjumătățiți pieptul de pui separându-l orizontal pe fiecare în 2 cotlete.
Așezați fiecare cotlet înjumătățit într-o pungă individuală de depozitare din plastic pentru congelator (cu filă glisantă).
Adăugați o lingură de apă în fiecare pungă și lăsați-o în tăieturi groase de 1/8 inch.
Aranjați cele 4 cotlete pe suprafața de lucru. Condimentați cotletele cu sare și piper pe partea orientată în sus. Acoperiți fiecare bucată de pui cu 1 felie de brânză și 1 felie de șuncă. Începând de pe 1 parte a sânului, așezați un pachet mic de 3 sulițe de sparanghel. Înfășurați și rotiți puiul în jurul sparanghelului. Spălați-vă mâinile.
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Când este fierbinte, folosind clești, adăugați rulourile de pui în tigaie cu cusătura în jos. Condimentați rulourile cu sare și piper. Acoperiți tigaia ușor cu folie de staniu și gătiți 4 până la 5 minute, întoarceți rulourile și gătiți și alte 4 până la 5 minute.
Scoateți rulourile gătite pe o farfurie de servire.
Adăugați 2 linguri de unt și 2 linguri de făină amestecați bulionul de pui și muștarul Dijon, răzuind orice picături de pe fundul tigaiei și fierbeți 1 minut.
Se ia de pe foc, se adaugă coaja de lămâie, zeama de lămâie și pătrunjelul și se pune lingura peste pui.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.