Rulouri de primăvară cu Crab

Rulouri de primăvară cu Crab
Rețeta rulouri de primăvară cu Crab ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 30 minute. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.7 pe portie. Acest hor d ' oeuvre are 260 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână unt, sos de soia, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară De Crab, Rulouri de primăvară coapte cu Crab, și Rulouri de primăvară cu Crab și porc.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista