Rulouri de primăvară cu ciuperci sălbatice cu sos chinezesc de muștar
Ciuperci sălbatice role de primăvară cu sos de muștar Chinezesc scufundare ar putea fi doar Vietnameză rețetă pe care o căutați. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 10 și costă $1.7 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de muștar dijon, scallions, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară, Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare, și Rulouri proaspete de primăvară cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie sau wok la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul și căpșunile și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați ciupercile și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Adăugați varza și morcovul și gătiți până când varza începe să se ofilească, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosurile de hoisin și stridii; aruncați pentru a acoperi amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Morcov
Sos Hoisin
Stridii
6
Se scoate de pe foc și se amestecă tăiței, varza și cilantro; condimentează după gust cu sare și piper. Umplutura trebuie să fie umedă, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Paste
Varză
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Așezați un înveliș cu role de primăvară pe o suprafață plană pe un unghi, astfel încât să arate ca un diamant. Lingurați 2 linguri de umplutură lângă colțul de jos al ambalajului și pliați pentru a închide umplutura. Îndoiți în cele 2 laturi. Vopsiți cusătura superioară a ambalajului cu ou bătut. Continuați să rulați pentru a forma un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll Wrappers
Ouă
9
Se toarnă aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie sau wok și se încălzește la 350 de grade F. se prăjesc rulourile de primăvară, întorcându-se pentru a găti toate părțile, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Se scurge pe prosoape de hârtie și se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Se servește cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Muștar
1
Se amestecă toate ingredientele împreună și se amestecă până se dizolvă zahărul.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.