Rulouri De Pizza Din Interior

Rulouri De Pizza Din Interior
Reteta din interiorul-out rulouri de Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 45 minute. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cârnați de porc în vrac, grands! biscuiții din lapte de unt de la calibru, ardeiul gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Varză Din Interior, Rulouri de Avocado din interior cu arpagic și caju, și Pizza Prăjită Pe Dos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. în 8-inch tigaie, gatiti cârnați, ceapă și ardei gras la foc mediu 10 minute, amestecand frecvent, până când cârnați nu mai este roz; scurgere. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Separați aluatul în 5 biscuiți. Pe o foaie mare de cookie-uri, Apăsați fiecare biscuit în Runda de 6 inci. Jumătatea superioară a fiecărei runde cu amestec de cârnați și brânză până la 1/2 inch de margine. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați ferm marginile cu furculița pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Serviți calzone calde cu sos cald de paste pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista