Caramel Pecan Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ulei vegetal, scorțișoară măcinată, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Rulouri De Pecan Caramel, Rulouri De Pecan Caramel, și Rulouri Ușoare De Pecan Cu Caramel.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, laptele, zahărul, uleiul, praful de copt, sarea, oul și 3 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți zahărul brun și 1/2 cană de unt până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
6
Se ia de pe foc; se amestecă siropul de porumb. Împărțiți amestecul între două tigăi de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Presărați 1/2 cană de nuci pecan în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Când aluatul și-a dublat dimensiunea, dați cu pumnul în jos și întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
9
Se întinde într-un dreptunghi mare și se întinde cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rola
10
Se presară cu zahăr și scorțișoară. Începând cu partea lungă, înfășurați dreptunghiul într-un buștean și feliați în role de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Rola
Zahăr
11
Așezați rulourile ușor depărtate în tigăi. Înfășurați tigăile cu folie de aluminiu și refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Scoateți rulourile din frigider și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până devine auriu 30 până la 35 de minute. Răsturnați imediat tigaia pe placa de servire rezistentă la căldură. Așteptați 1 sau 2 minute înainte de a scoate tigaia, astfel încât caramelul să se scurgă peste rulouri.