Rulouri de Pecan Brie cu sos de zmeură

Brie Pecan Rollups cu sos de zmeură necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 839 calorii, 44G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare și piper, ou, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pecan prăjit prăjit Brie cu sos de zmeură, Plăcintă Cu Fudge Pecan Cu Sos De Zmeură, și Cheesecake Cu Pecan De Ciocolată Cu Sos De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul să se aplatizeze. Înmuiați Brie în cuptor cu microunde; într-un bol mediu combinați Brie, ceapa verde și usturoiul și amestecați împreună.
Întindeți aproximativ 1/4 cană din acest amestec pe fiecare jumătate de piept de pui.
Rulați și fixați cu scobitori.
Combinați baterea ouălor și apa într-un castron mic și bateți împreună pentru a face spălarea ouălor.
Așezați pecanele prăjite într-un vas sau castron puțin adânc. Înmuiați fiecare rulou de pui în spălarea ouălor, apoi rulați prin pecan, acoperind pe toate părțile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți rulourile de pui timp de 15 minute, transformându-se în maro pe fiecare parte. Când este rumenit, gătiți încă 15 minute, până când sunt fierte și sucurile de pui se limpezesc.
Pentru a face sos de zmeură: între timp, puneți zmeura, zahărul și apa într-un blender. Se amestecă timp de 3 până la 4 minute, apoi se toarnă printr-o sită pentru a îndepărta semințele.
Scoateți rulourile de pui gătite din tigaie pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când este scurs, transferați pe o farfurie de servire și stropiți cu sos de zmeură.
Stropiți niște sos pe farfurie într-un cerc și serviți.