Rulouri De Parmezan Kaiser

Rulouri De Parmezan Kaiser
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, scurtare vegetală nehidrogenată, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri De Parmezan Kaiser, Kaiser Rolls, și Kaiser Rolls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Lăsați să stea până când amestecul face bule, aproximativ 10 minute. (Dacă amestecul nu bule, fie lichidul nu a fost la temperatura corectă, fie drojdia este veche.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Adăugați 1 1/2 căni de făină, 1/4 cană de parmezan, sare, zahăr și scurtare la amestecul de drojdie și amestecați la viteză mică până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ParmezanParmezan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Adăugați 1 albuș de ou și amestecați până se încorporează complet.Cu mixerul în funcțiune, presărați încet în făina rămasă câteva linguri la un moment dat, până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului într-o singură masă, aproximativ 5 minute. Continuați să amestecați aluatul până când este neted și elastic, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.Ungeți ușor un castron mare cu 1 linguriță de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, ungeți o foaie de copt cu restul de 2 lingurițe de ulei și puneți-o deoparte.După ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul și întoarceți-l pe o suprafață curată. Împărțiți aluatul în 6 bucăți (fiecare aproximativ 4 1/2 uncii) și formați în 12 inci ropes.To formați o rolă, legați o frânghie într-un nod liber; vrei "cozi" de 3 inci de ambele părți ale nodului. Luați coada care este deasupra, înfășurați-o sub nod, apoi împingeți-o în sus prin orificiul central. Aduceți a doua coadă deasupra nodului și împingeți-o în jos prin orificiul central. Rola formată va fi un nod elaborat care va arăta la fel în partea de sus și de jos. Repetați pentru a forma 6 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Așezați rulourile la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de copt unsă, acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească până se umflă și de aproximativ 1 1/2 ori mai mare, aproximativ 45 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 425 km f și aranjați un raft în mijloc și al doilea în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Așezați o foaie de copt metalică pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se amestecă albușul rămas cu apă rece într-un castron mic până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Ungeți blaturile rulourilor cu spălare de ou, presărați uniform cu semințe de Mac și restul de 1 lingură de parmezan și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
ParmezanParmezan
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Așezați cuburi de gheață pe foaia de copt preîncălzită și așezați imediat foaia de copt cu rulouri pe raftul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți până când temperatura de aur și internă ajunge la 190 F, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați rulourile într-o grătar pentru a se răci cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista