Rulouri de ouă rapide și ușoare cu plăcintă cu piersici cu sos de zmeură
Rulouri de ouă rapide și ușoare de plăcintă cu piersici cu sos de zmeură este un aperitiv care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 62 g de grăsimi și un total de 1023 de calorii. Pentru 2,4 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 26 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați miere, ulei de canolan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 36%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine prăjită de ricotta cu gem rapid de piersici-zmeură, plăcintă cu zmeură cu piersici și plăcintă cu piersici și zmeură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați umplutura de plăcintă cu piersici, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, ghimbir, nucșoară, condiment pentru plăcintă cu dovleac și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Plăcintă De Umplere
Ienibahar
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Moale*
Mărar Proaspăt, Smuls
1/4 Cană Plus 1 Lingură înlocuitor De Ou, împărțit
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Întindeți o parte a fiecărui înveliș pentru rulada de ouă cu aproximativ 1 lingură de brânză cremă. Acoperiți crema de brânză cu 1 lingură din amestecul de umplutură pentru plăcintă. Îndoiți ambalajele peste amestec. Umeziți capetele cu o cantitate mică de apă și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Originali
Ceașcă Iaurt Simplu Grecesc
Mazăre înghesuită
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
3
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Pune rulourile cu ouă câteva pe rând în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Rozmarin Suplimentar Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Duzină
5
Într-un castron, amestecați dulceața de zmeură, mierea și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Mazăre înghesuită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
6
Adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a obține o textură asemănătoare siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropire Extract De Vanilie
Mazăre înghesuită
7
Serviți rulourile de ou calde peste înghețată, acoperiți cu amestecul de dulceață de zmeură și stropiți cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Lapte
Gem De Zmeură
Ananas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 Inci
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.