Rulouri de legume de vară

Rulouri de legume de vară
Vara legume roll-up-uri ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 433 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, pesto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri De Legume La Grătar, Rulouri De Legume Deli, și Rulouri De Lasagna De Legume De Grădină.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare vinete și dovlecei în 6 felii pe lungime. Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și aranjați feliile de vinete și dovlecei peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Periați-le liberal cu ulei, apoi condimentați. Grătiți până se rumenesc ușor, apoi întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți și lăsați să se răcească, păstrând cele 2 legume separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Pătrundeți ardeii și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați pe grătar, cu pielea în sus și grătiți până când pielea este înnegrită.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se amestecă ricotta și pesto cu puțin condiment. Puneți o felie de vinete pe suprafața de lucru și întindeți-o cu puțin amestec de ricotta. Se acoperă cu o felie de dovlecei și se întinde cu puțin mai mult amestec de ricotta. Se acoperă cu o felie de piper, apoi se rostogolește de la un capăt și se fixează cu un băț de cocktail, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
8
Așezați pe un platou și repetați cu restul de legume și amestecul de ricotta pentru a face 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Stropiți puțin ulei peste rulouri, apoi împrăștiați cu nuci de pin și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
11
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Roll-up-uri. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Un amestec spumant pinot noir de mare valoare de la producătorii ca ' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos la gust, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista