Rulouri de Lasagna de pui cu sos de cremă de arpagic
Rulouri de Lasagna de pui cu sos de cremă de arpagic ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de patru sos de paste cu brânză, pui, tăiței de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lasagna se rostogolește cu sos de cremă de parmezan cu usturoi, Rulouri de lasagna cu spanac Vegan și ciuperci cu sos de cremă de roșii uscate la soare, și Pui în sos de cremă de arpagic parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți tăiței; clătiți cu apă rece.
Tăiați fiecare în jumătate transversal; deoparte.
Între timp, pentru sosul alb, într-un bol mediu de amestecare, bateți brânza cremă cu un mixer electric la viteză medie până la mare timp de 30 de secunde. Adăugați încet lapte, bătând până la neted. Se amestecă brânza Romano și arpagicul.
Pentru umplere, într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună 1/2 cană de sos alb, pui, broccoli, ardei dulci roșii prăjiți și piper negru măcinat.
Așezați aproximativ 1/4 cană de umplutură la un capăt al fiecărui tăiței gătit.
Rotiți tăiței în jurul umpluturii. Aranjați rulourile, coaseți părțile laterale în jos, într-un vas de copt dreptunghiular de 3 litri.
Lingurați sosul de Paste Cu Patru Brânză Classico de la clasa a IV-a peste rulouri. Spoon rămas sos alb peste Classico sos de Paste Patru Brânză de brânză. Acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până la încălzire.