Rulouri De Lasagna

Rulouri De Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați rulourile de Lasagna. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 149 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 818 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de ierbivore fericit. Dacă aveți la îndemână tofu extra-ferm, parmezan vegan, sos marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna, Rulouri De Lasagna, și Rulouri De Lasagna.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, gătiți pastele al dente conform instrucțiunilor. Clătiți imediat cu apă rece, uscați-l cu un prosop curat și lăsați-l deoparte așezat plat pe o farfurie. Apăsați orice exces de apă din spanac și combinați cu tofu și parmezan vegan într-un castron mare până când este bine încorporat. Odată combinat uniform, gustați testul, adăugând sare după dorință și ajustând drojdia nutrițională, parmezanul și condimentele după gust. Apoi adăugați 1/2 cană de marinara și amestecați pentru a combina. Tapetați vasul mare cu un strat subțire de marinara. Pe o suprafață de lucru curată, întindeți 1/4 cană din amestecul de tofu-spanac pe un tăiței și rotiți-l aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
La 8 PruneLa 8 Prune
(tub Mare)(tub Mare)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați ruloul în oală cu pliul orientat în jos. Repetați cu toate tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă marinara rămasă peste rulouri, se acoperă și se fierbe. Odată ce fierbe, reduceți la mediu și fierbeți aproximativ cinci minute, până când rulourile și marinara sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Serviți imediat.Informații Nutriționale
1
10cantitate pe porție
2
Calorii
3
206grăsime
4
80g
5
Carbohidrați
6
28gfibre dietetice6. 10gzahări7.10gproteine11. 60g

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista