Rulouri De Drojdie Featherlight
Rulouri de drojdie Featherlight ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, făină, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri De Drojdie Featherlight, Rolls Featherlight, și Rulouri De Drojdie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți generos cartoful cu apă rece într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, până când este foarte fraged, aproximativ 10 minute. Rezervați 1 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți bine cartoful.
Între timp, topiți 2 1/2 linguri de unt.
Puneți cartoful fierbinte într-un castron mare cu o furculiță. Se amestecă laptele, sarea, 2 linguri de zahăr și 2 linguri de unt topit (amestecul va fi cocoloaș).
Se răcește 1/2 cană de lichid de gătit pentru a se încălzi (105 până la 115 buc.f). Se amestecă drojdia și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă și lichid de gătit rămas.)
Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de cartofi, apoi se amestecă făina cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute (aluatul va fi ușor lipicios).
Periați un castron mare cu o parte din untul topit rămas, apoi întoarceți aluatul în castron pentru a acoperi. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească, răcit, 8 până la 12 ore.
Puneți aluatul în jos (nu frământați), apoi înjumătățiți.
Rulați fiecare jumătate într-un buștean lung de 12 inci pe o suprafață foarte ușor făinată, cu mâinile ușor făinoase.
Tăiați fiecare buștean în 12 bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă. Aranjați uniform distanțate în 6 rânduri de 4 (la mai puțin de 1/2 inch distanță) într - o tigaie cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci. Acoperiți tigaia cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ).
Lăsați rulourile să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează (vor umple tigaia), 1 până la 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Topiți restul de 1 1/2 linguri de unt.
Ungeți partea superioară a rulourilor cu unt topit și coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Slăbiți marginile cu un cuțit ascuțit, apoi transferați rulourile pe un suport și răciți ușor.
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt coapte, dar pot fi congelate, învelite bine, până la 1 lună. Se dezgheață, apoi se reîncălzește, neacoperit, pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f, 5 până la 10 minute.