Rulouri De Drojdie De Pâine De Porumb

Rulouri De Drojdie De Pâine De Porumb
Rețeta rulourilor de drojdie de pâine de porumb este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 45 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rulouri De Drojdie De Pâine De Porumb Cu Unt, Rulouri De Drojdie, și Rulouri Rapide De Drojdie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia, 1 cană de apă caldă și zahărul într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Bateți amestecul de drojdie și 2 căni de făină la viteză mică cu un mixer electric cu suport electric, folosind atașamentul cârligului de aluat, până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați miere, unt, 2 ouă, sare și 3/4 cană făină de porumb; bateți la viteză medie-mică până se omogenizează bine, răzuind vasul după cum este necesar. Bateți treptat în 2 căni rămase făină. Continuați să bateți până când se formează un aluat și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. (Aluatul va fi lipicios.) Bate aluatul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Înveliți un castron mare cu spray de gătit; așezați aluatul în castron, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; praf fiecare cu 1 lingură. făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Frământați 1 minut. Formați aluatul în 18 bile; așezați pe foi de copt pregătite. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească 1 până la 1 1/2 ore sau până când aproape s-a dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți ușor rulourile cu ou ușor bătut și presărați semințe de susan și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
PiperPiper
RolaRola
OuăOuă
9
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până devin aurii deasupra, rumenite în partea de jos și sună gol când este atins pe bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe foi de copt 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Serviți imediat.
12
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 5; acoperiți ușor cu folie de plastic sau folie de aluminiu. Se răcește 24 de ore. Descoperiți și coaceți conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista