Rulouri de cârnați cu brânză Glamorgan
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Glamorgan brânză cârnați role ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru 22 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Praz Glamorgan și cârnați de brânză, Cârnați Glamorgan, și Cârnați Vegetarieni Welsh Glamorgan.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, puneți făina, untul și ardeiul cayenne într-un robot de bucătărie, apoi bateți în pesmet fin. presărați amestecul de ou și apă pe făină și pulsați din nou până când amestecul începe să se unească. Răsturnați amestecul pe o scândură, apoi strângeți ușor patiseria până când începe să se unească într-o bilă, adăugând mai multă apă dacă se simte uscată. Împărțiți amestecul în jumătate, rulați fiecare bucată într-un dreptunghi de 12 x 30cm și alunecați pe o foaie de copt. Nu te răcori.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Amestecați ingredientele de umplutură împreună, cu excepția unui gălbenuș de ou, de care aveți nevoie pentru geamuri, într-un robot de bucătărie. Împărțiți în două și rotiți fiecare într-o formă de cârnați lungă de 30 cm.
Așezați un cârnați de brânză pe o parte a produselor de patiserie.
Ungeți cârnații și patiseria cu gălbenuș de ou și pliați patiseria deasupra pentru a încadra cârnații. Sigilați cele două margini, tăiați capetele, apoi tăiați-le în bucăți de 2 cm. Aranjați pe o foaie de copt și răciți timp de 30 de minute.
Ungeți rulourile cu puțin mai mult gălbenuș de ou, așezați ierburi deasupra, dacă doriți, apoi coaceți timp de 12-15 minute până se rumenesc.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru rulada de cârnați. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ruffino Spumante Rose]()
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.