Rulouri de creveți și jicama cu sos de chili-arahide

Rulouri de creveți și jicama cu sos de chili-arahide
Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin de gătit, sare kosher, sos de chili-arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rulouri de primăvară de creveți cu sos de arahide, Rulouri de primăvară de creveți cu sos de arahide, și Rulouri de ouă de creveți cu sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați creveții cu 2 linguri de ulei de canola și 1/2 linguriță de sare kosher. Într-o tigaie mare sau un wok, încălziți 2 linguri de ulei de canola până când încep să apară mici pufuri de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați creveții și prăjiți la foc mare până când sunt doar roz, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Transferați creveții într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de canola în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați șalota și usturoiul și amestecați-le până când sunt înmuiate și parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați jicama și gătiți, amestecând, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
7
Adăugați vinul și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul, sosul de pește și uleiul de susan și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când jicama este fragedă, dar încă ușor crocantă, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
JicamaJicama
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Scurgeți jicama și adăugați-o la creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Lasă să se răcească.
11
Umpleți o farfurie de plăcintă de sticlă cu apă fierbinte de la robinet. Lucrând cu 1 la un moment dat, înmuiați fiecare rundă de hârtie de orez în apă până când este flexibilă, 1 minut; transferați Runda pe o suprafață de lucru și ștergeți orice exces de apă cu prosoape de hârtie. Puneți o bucată de salată pe treimea inferioară a rundei de hârtie de orez, urmată de 1 frunză de busuioc, o lingură rotunjită de sos de chili-arahide și câteva alune tocate. Se acoperă cu 4 până la 5 bucăți de jicama și 4 bucăți de creveți. Îndoiți fundul cât mai strâns posibil, apoi pliați în lateral și înfășurați pachetul, formând un cilindru strâns. Puneți ruloul pe un platou și acoperiți cu un prosop de hârtie umed și folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
JicamaJicama
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista