Rulouri de cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, rulourile cu cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 32. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 92 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită apă, zahăr, făină și drojdie cu creștere rapidă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt chifle de cartofi și ceai verde , supă de cartofi copți cu coajă crocantă de cartofi prăjite și chifle de varză .
Instrucțiuni
Echipament special: 2 tavi rotunde sau pătrate pentru tort (9 inchi).
Gătiți cartofii în cuptorul cu microunde, la putere MARE, până când se înmoaie și se stoarce ușor, folosind setarea de cartofi copți desemnată, sau până la 15 minute. Curatati de coaja si treceti cartofii caldi printr-o macinata de cartofi sau o moara alimentara intr-un castron mare. (Ar trebui să aveți 1 cană de cartofi piure.)
Se amestecă în cartofi apa fierbinte, ouăle, jumătate din zahăr și drojdia.
Adăugați 2 căni de făină și sare și amestecați cu o lingură de lemn pentru a obține un aluat lipicios și plin. Acoperiți strâns vasul cu folie de plastic și lăsați deoparte într-un loc cald până când aluatul își dublează volumul, aproximativ 1 1/2 oră.
Bateți untul cu 1/3 de cană de zahăr rămasă într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu paletă până devine ușor și pufos. Treceți pe cârligul de aluat și adăugați aluatul crescut la untul cremă. Continuați să amestecați la mic până când untul și aluatul se îmbină, aproximativ 1 minut. (Opriți mixerul și răzuiți bolul dacă este necesar; aluatul va fi foarte lipicios.) Adăugați treptat restul de 2 1/4 cani de făină, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, pentru a face un aluat umplut care se desprinde de partea laterală a vasului. Continuați să frământați la viteză medie până când aluatul este neted, dar încă lipicios, aproximativ 3 până la 4 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înfăinată și frământați cu mâna până când aluatul devine omogen și nu mai este lipicios, încă 1-2 minute. (Dacă aluatul este încă lipicios, adăugați treptat 1/4 de cană de făină.) Formați o bilă.
Ungeți un castron mare cu unt și întoarceți aluatul într-un castron pentru a se acoperi ușor. Acoperiți strâns vasul cu folie de plastic, trasați un cerc de dimensiunea aluatului pe plastic și notați ora.
Se lasa sa creasca la temperatura camerei pana isi dubleaza volumul, aproximativ 1 1/2 ora.
Ungeți generos cu unt două tavi rotunde sau pătrate de 9 inci. Întoarceți aluatul din bol și bateți-l într-un dreptunghi de aproximativ 16 pe 8 inci, presând ușor excesul de aer. Împărțiți aluatul în 32 de porții egale, de aproximativ o uncie fiecare, cu o roată de pizza sau o racletă de banc.
(Daca nu aveti cantar, impartiti aluatul in jumatate pe lungime, apoi in jumatate in cruce.
Tăiați fiecare dintre aceste patru secțiuni în 8 rulouri de dimensiuni egale.)
Puneți marginile aluatului dedesubt pentru a face rulouri rotunde și așezați-le cu cusătura în jos în tava pregătită, lăsând puțin spațiu între fiecare rolă. (Vezi nota bucătarului) Acoperiți tigaia cu folie de plastic unsă cu unt și lăsați deoparte într-un loc cald până când rulourile se ridică aproape până la marginea tigaii și și-au dublat volumul, aproximativ 45 de minute.
Poziționați un grătar în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F.
Coaceți rulourile până când devin maro auriu și sunt umflate, iar un termometru cu citire instantanee introdus în centrul rulourilor înregistrează 190 de grade F, aproximativ 40 de minute.
Scoateți rulourile din cuptor și ungeți rapid blaturile cu unt moale.
Gătiți rulourile în tigaie timp de aproximativ 10 minute înainte de a le întoarce într-o bucată pe un gratar. Se răcește ușor.
Serviți cald sau la temperatura camerei într-o singură bucată sau desfășurat ca rulouri individuale.