Rulouri De Brânză De Vaci
Rulouri de brânză de vaci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă caldă, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Drojdie De Brânză De Vaci, Rulouri De Cabană La Țară (Vegetariene), și Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați apa clocotită și fulgii de cartofi; se amestecă bine. Se răcește timp de 10 minute. Între timp, într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă. Bateți zahărul, sarea, 1 ou și uleiul până se omogenizează. Se amestecă brânza de vaci în cartofi; se adaugă la amestecul de drojdie și se amestecă bine. Bateți în 3 căni de făină până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 24 de bucăți; formați fiecare într-o minge.
Loc 3 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Bateți oul rămas; periați peste aluat.
Presărați semințe de susan, dacă doriți.
Se coace la 350 la 16-18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.