Rulouri De Brânză De Vaci

Rulouri De Brânză De Vaci
Rulouri de brânză de vaci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă caldă, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Drojdie De Brânză De Vaci, Rulouri De Cabană La Țară (Vegetariene), și Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați apa clocotită și fulgii de cartofi; se amestecă bine. Se răcește timp de 10 minute. Între timp, într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă. Bateți zahărul, sarea, 1 ou și uleiul până se omogenizează. Se amestecă brânza de vaci în cartofi; se adaugă la amestecul de drojdie și se amestecă bine. Bateți în 3 căni de făină până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 24 de bucăți; formați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Loc 3 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Bateți oul rămas; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Presărați semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
7
Se coace la 350 la 16-18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Revista