Rulouri de brânză braziliană (Pao de Queijo)
Rulourile de brânză braziliene (Pao de Queijo) ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție conține 65 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 22 de cenți pe porție. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită ouă, lapte, amidon de tapioca și ulei vegetal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de brânză braziliană / P cargo de Queijo, P carao de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), și Pâine cu brânză braziliană-p cargo de queijo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt
Așezați amidonul de tapioca și sarea într-un castron mare.
Aduceți uleiul vegetal, apa și laptele la fierbere la foc mediu până când apare o spumă albă.
Se toarnă amestecul de lapte peste amidonul de tapioca și se amestecă până se amestecă bine; lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute.
Amestecați ouăle și parmezanul în aluat. Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch și așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Fingerfood pe Meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.