Rulouri cu drojdie de fulgi de ovaz
Rulourile cu drojdie cu fulgi de ovăz ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 145 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 52 și costă 14 cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de miere, făină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulouri de fulgi de ovăz cu drojdie cu creștere rapidă, cele mai bune rulouri de drojdie și rulouri de drojdie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți 3 căni de apă la fiert.
Adăugați ovăz și unt; se fierbe timp de 1 minut.
Scoateți într-un castron; se răcește la 110°-115°.
Se încălzește apa rămasă la 110°-115°; se amestecă drojdia și zahărul. La amestecul de ovăz, adăugați ouăle, zahărul brun, sare, amestecul de drojdie și jumătate din făină; amesteca bine.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, 8-10 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneti aluatul cu pumnul si impartiti-l in patru bucati; modelați fiecare bucată în 13 bile.
Puneți în patru unse 9 inchi. tavi rotunde pentru copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, 45-60 de minute.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute.
Ungeți blaturile cu unt, dacă doriți.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Dacă doriți, bateți untul și mierea până se omogenizează; se serveste cu rulouri.