Reteta Crispy carne de porc rulouri de primăvară ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 352 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de arahide, sos de pește, ambalaje de patiserie de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Primăvară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Primăvară Crocante Chinezești, Rulouri de primăvară vietnameze cu tofu crocant, și Rulouri Crocante De Primăvară Cu Salată De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați uleiul de arahide într-un cuptor olandez mare sau într-o friteuză adâncă. Clip un termometru bomboane / prăjire la partea de oală; ulei de căldură la 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Bomboane
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Friteuza
Cuptor Olandez
2
Așezați tăiței într-un castron și turnați suficientă apă clocotită pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 20 de minute; se scurge bine.
4
Tăiați tăiței cu foarfeca în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
5
Combinați șalotele, usturoiul și lămâia într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Adăugați ciupercile; pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
7
Adăugați ulei de susan și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir); procesați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ghimbir
8
Combinați tăiței, amestecul de ciuperci, morcovul și carnea de porc într-un castron mare, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Paste
Morcov
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Lucrând cu 1 patiserie cu role de primăvară la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed, astfel încât să nu se usuce), așezați ambalajul pe o suprafață netedă de lucru într-un model de diamant, cu o margine de colț îndreptată în sus și alta îndreptată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie De Primăvară
10
Așezați aproximativ 2 linguri de amestec de porc în mijlocul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
11
Periați punctul superior de patiserie cu apă. Îndoiți părțile laterale ale produselor de patiserie peste umplutură; înfășurați moda cu jeleu, începând de jos. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila. Repetați procedura cu restul de patiserie și umplutură pentru a forma 26 de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Apă
12
Lucrând în loturi, așezați 5 rulouri de primăvară în 385 de ulei; prăjiți 7 minute sau până devin aurii și crocante, rotind după cum este necesar. Asigurați-vă că temperatura uleiului nu scade sub 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ulei De Gătit
13
Îndepărtați rulourile cu o lingură cu fante; scurgeți pe un suport peste prosoape de hârtie. Întoarceți uleiul la 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
14
Repetați procedura cu rulourile de arc rămase și uleiul, asigurându-vă că temperatura uleiului nu scade sub 37