Rulouri crocante de primăvară cu tofu picant, legume și nuci prăjite
Crispy Spring Rolls cu tofu picant, legume și nuci prăjite ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână castane de apă, ghimbir, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rulouri de primăvară vietnameze cu tofu crocant, Dovlecei Spaghetti cu legume balsamice și nuci de pin prăjite, și Rulouri De Primăvară Tofu.
Instrucțiuni
1
Încălziți un wok sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați uleiul de măsline și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Adăugați ghimbirul și usturoiul și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați tofu și ciupercile și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Adăugați morcovul și castanele de apă și amestecați până se încălzește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Morcov
6
Adăugați sosul tamari. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt incalzite, aproximativ 2 minute. Se amestecă nucile, ceapa verde și uleiul de susan și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ulei De Susan
Legume
Tamari
Sos
Nuci
7
Se ia de pe foc.
8
Umpleți un castron mediu cu apă caldă. Scufundați unul dintre ambalaje în apă timp de 15 secunde sau până se înmoaie. Transferați cu atenție pe o suprafață de lucru uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Aranjați 2 până la 3 linguri de umplutură într-o movilă orizontală uniformă chiar sub centrul ambalajului.
10
Rulați hârtia de orez pentru a forma un cilindru strâns, pliant în părțile laterale cam la jumătate. Asamblați rulourile de arc rămase în același mod. Acoperiți rulourile finite cu o cârpă umedă pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll Wrappers
Rola
11
Preîncălziți broilerul. Înveliți ușor o foaie mare de copt antiaderentă cu spray de gătit. Aranjați rulourile de primăvară într-un singur strat pe foaia de copt, lăsând puțin spațiu între ele. Înveliți ușor rulourile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
12
Fierbeți rulourile până se rumenesc ușor și crocante, 10 până la 13 minute. Folosind clești sau o spatulă, întoarceți rulourile și continuați să fierbeți încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Clește
13
Serviți fiecare rulou învelit într-o frunză de salată garnisită cu nuci și însoțită de sosul de Lime-soia-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Ghimbir
Sos
Var
Nuci
Rola
14
ambalaje din hârtie de orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll Wrappers
15
Aceste foi translucide rotunde sau triunghiularedin făină de orez sunt utilizate pe scară largă în bucătăria vietnameză și Thailandeză. Pentru a utiliza, dipa înveliș în apă caldă timp de câteva secunde; foile delicate devin moaleși flexibile. Odată ce pachetul este deschis, depozitați ambalajele în pungi de plastic etanșe. Dacă sunt depozitate într-un loc răcoros și uscat, acestea vor dura câteva luni. Putețigăsiți-le la majoritatea piețelor asiatice și a magazinelor de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Apă
16
Retipărit cu permisiunea de a găti cu Accent asiatic de Ying Chang Compestine, Editura Houghton Mifflin Harcourt 2014.